Vad är Produktguide.se?

Produktguide är ett datadrivet hjälpverktyg utvecklat för att förbättra din shoppingupplevelse när du handlar på nätet. Det finns idag hur mycket information som helst att ta hänsyn till; bloggar, forum, kommentarer, sociala medier, omdömen hos återförsäljare och mycket mer. Och det kommer hela tiden nya recensioner av varje produkt. Det är nästan omöjligt att hålla reda på allt - och det tar mycket tid, energi och tankeverksamhet att samla på sig och granska informationen.

Idén bakom Produktguide var att utveckla en teknik som kan sammanställa all den här datan och presentera vilka produkter som har det bästa samlade intrycket. Det gör att du snabbt och enkelt får en övergripande bild över de produkter de flesta kunderna är mest nöjda med.

För att alltid hålla informationen på Produktguide korrekt scannar vi kontinuerligt igenom alla större marknadsplatser och återförsäljares sidor. Vår algoritm betygsätter sedan varje produkt baserat på kundbetyg, pris och popularitet och vi visar sedan här på sidan de produkter som fått det högsta betyget.

Vårt mål är rätt så enkelt - att göra din shoppingupplevelse så enkel och angenäm som möjligt. Vi vill även att du ska kunna spara på både din tid och dina pengar. 

Blickar vi framåt så ser det väldigt ljust ut, våra läsare handlar allt oftare produkter som vi rekommenderar och antalet returer är väldigt få.

Vi strävar alltid efter att bli bättre och hoppas att du hör av dig till oss om du har några frågor eller förslag på förbättringar. Skriv gärna till oss på:

info@produktguide.se


Vill du hjälpa oss att nå våra mål?

Här förklarar vi hur du stödjer vårt arbete.